KÕLAKAL OLI TÕEPÕHI ALL: VICTOR CRONE OSALEB ROOTSI EUROLAULU VALIMISEL!

Victor Crone maikuus Tallinna Lennujaamas

Rootsi suurima trükiarvuga päevaleht Aftonbladet kirjutas oktoobris, et 27-aastane rootslane Victor Crone proovib juba järgmisel aastal taas Eurovisiooni lauluvõistlusele pääseda, seekord kodumaad esindades. Täna selgus, et täpselt nii ongi – Victor võistleb 2020. aastal Rootsi Eurovisiooni eelvoorus Melodifestivalen. 

Täna tehti teatavaks kõik 28 Melodifestivalenil osalejat. Crone astub 22. veebruaril Malmös toimuvas neljandas poolfinaalis võistlusesse looga “Troubled Waters”, mille autorid on Benjamin Jennebo ja Dino Medanhodzic. Täpselt nädal hiljem, 29. veebruaril toimub Saku Suurhallis Eesti Laulu finaal, kus Victor kui eelmise Eesti Laulu võitja samuti esinema peaks.

Victor osales rootslaste Melodifestivalenil esmakordselt aastal 2015 – toona koos Iraani juurtega räppari Behrang Miriga, looga “Det rår vi inte för”, kuid seda märkimisväärse eduta. Nimelt jõudsid mehed teise võimaluse vooru, kuhu pääsesid iga poolfinaali 3. ja 4. koht (1. ja 2. koht läksid otse finaali). 

Nagu teame, siis sel aastal esindas Victor Crone Tel Avivis toimunud Eurovisioonil lauluga “Storm” Eestit, pälvides finaalis 20. koha. Juba vahetult peale võistluse lõppu rääkis laulja, et ta soovib eurotrallist tulevikus taas osa võtta ja siis esiviisikusse jõuda.

Näis siis, kuidas Victoril Rootsi esindusloo valimisel läheb! 

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.