SIIM AIMLA FUNK BAND AVALDAS ALBUMI “WE NEED TO TALK”

Võlur saksofonil ja vaieldamatu juhtfiguur eesti jazzis, Siim Aimla, on kogunud enda ümber muljetavaldava seltskonna kaasmuusikuid, et sütitada põhjamaist publikut korraliku funky laenguga. Siim Aimla Funk Band, oma värvikas ja vilunud koosseisus elustab kaheksa Aimla lööklugu albumil “We Need To Talk”, mis on sündinud eeskujude Nils Landgreni ja Brecker Brothersi parimas vaimus.

Nakatavate teemade, löövate seadete ja säravate soolodega kauamängiv kannab endas hea tuju sõnumit. Instrumentaalmuusikale keskenduv “We Need To Talk” üllatab kuulajaid ka paari lauluga, millel teeb kaasa kodumaine soulitar Kristi Raias alias Rita Ray.

Lugude nimekiri:

  1. We Need To Talk
  2. Watch Out Redhair
  3. Leisi ööd
  4. Maid of New Orleans
  5. Voi että väsyttää
  6. Little Lovely Freak
  7. Real thing
  8. Krahma! (Grab it!)

Kuula Raadio Tallinna saadet “Esimene kuulamine”, kus sellest plaadist räägitakse.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.