📸 FOTOD: EESTI LAUL 2020 POOLFINALISTID KOHTUSID AJAKIRJANIKEGA

Reedel, 15. novembril toimus Tallink Spa & Conference hotelli restoranis Nero konkursi Eesti Laul 2020 poolfinalistide pressikonverents.

Pressikonverentsil olid kohal nii poolfinaali jõudnud artistid, žüriiliikmed kui ka Eesti Laulu taustajõud. Pressikonverentsi juhtis Karl-Erik Taukar, kes on koos Tõnis Niinemetsaga tänavu nii poolfinaalide kui ka finaali saatejuhid.

Eesti Laulu peaprodutsent Tomi Rahula ĂĽtles, et eelžürii hääletamine näitas et lugude vahel on tulemas väga tihe rebimine ja keegi ei eristu silmapilkselt. “Selle ĂĽle on väga hea meel ja see annab võistlusele väga palju vĂĽrtsi,” märkis Rahula. “Mul on hea meel, et saabus 102 võõrkeelset lugu, millest ĂĽks oli prantsuskeelne ja ĂĽlejäänud 101 ingliskeelsed. Kahju on muidugi sellest, et võõrkeelena domineerib ainult inglise keel, aga siiralt hea meel on, et eestikeelseid laule on 74, millest ĂĽheksa pääses edasi poolfinaalidesse.”

Konkursi korraldustiim on suures osas sama mis eelmisel korral. ReĹľissööriks taas Kadi Katarina Priske ja muusika ehk lavaactide reĹľissöörideks seekord väga nimekad mehed, Eurovisiooni lauluvõistluse juures tegutsenud Tarmo Krimm ja Marek Niil. 

Eesti Laul 2020 saatejuhtideks on Tõnis Niinemets ja Karl-Erik Taukar. Esimene neist oli pressikonverentsi ajal etenduse proovis, aga Taukar oli kohal. Selgus, et Tomi Rahula rääkis Karl-Erik Taukariga järgmise võistluse juhtimisest juba Eesti Laul 2019 afterpartyl.

Vaata fotosid ĂĽritusest: 

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.