📸 FOTOD: LAULJA MARGUS VAHER ESITLES VIRU KESKUSES RAAMATUT “KUIDAS ARMASTADA NAIST?”

Teisipäeval, 12. novembril toimus Viru Keskuse Rahva Raamatus laulja Margus Vaheri uue raamatu “Kuidas armastada naist?” esitlus. Autoriga vestles Brigitte Susanne Hunt.

“Naine on paradoks. Ta võib seda ise teadvustada või mitte, aga ta soovib üheaegselt olla armastatud nii tugevalt kui õrnalt, nii tingimustega kui tingimusteta,” kirjeldab Vaher oma teist raamatut. “Tihti ta ütleb üht, kuigi mõtleb teist, mäsleb nagu tormine meri, aga ainult selleks, et saabuks kapten, kes oskab enda laevaga sellistel vetel navigeerida. Kui oled lihtne madrus, siis paneb ta sind seda mõistma, kui su ahtakese paadi mängeldes tormivetel hukutab. Game over, start again. Ta paneb meest lakkamatult proovile, sest ta on sündinud selleks, et kõik, mida ta puudutab, muutub kas kullaks või on persega mullas. Raamat, mida käes hoiad, on ühe mehe siiras, otsekohene ja humoorikas nägemus naisest.”

Vaata fotosid raamatuesitlusest:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.