REKET ANDIS VÄLJA UUE ALBUMI “KULUTULI”

Täna, 1. novembril ilmus reketi viies stuudioalbum “Kulutuli”. Plaadilt on varem juba ilmunud hitid “Aegluubis” koos mannaga, “Hetked” ja “Ma kuulsin seda läbi viinamarjaväädi” – singel, mis on Eesti tipp-40 edetabeli tipus ehk viie kuulatuma loo hulgas püsinud juba 25 nädalat ja millel YouTube’is 1,3 miljonit kuulamist.

Uuel albumil “Kulutuli” on kokku 11 lugu, mille helilisel vormimisel kaasatud plejaad produtsente – reketi eelmise albumi “Rahu” enamiku lugude produtsent Alexander Sannik, Paul Oja, Lauri Täht, Avoid Dave ja USA-s helilooja-produtsendina tegutsev Ms. Madli.

“Käisin juulis Saaremaal, Alexandriga nö. laululaagrit pidamas. Tema küttis biite teha ja mina kirjutasin laule. Vahepeal käisime kala püüdmas. Kolme päevaga kolm lugu valmis saades, mõtlesin, et mul veel peaaegu pool aastat aega, et soovi korral 2019. aastal kauamängiv välja anda. Nii valmiski lõviosa lugusid suve lõpus ja sügise alguses. Et ennast ja kuulajat mitte ära väsitada, üritasin albumile panna võimalikult eriilmeliste kõladega laulud,” rääkis uue albumi loomisest reket.

Räppari viimane kauamängiv “Rahu” püsis Spotify Eesti TOP 40-nes 78 nädalat, album “Super ei” tõstis reketi 2018. aasta Eesti Muusikaauhindade hip-hop kategooria nominendiks ning “Tuule tee” troonis 2016. aastat Deezeri statistika kohaselt Eesti kuulatuima plaadina.

Plaadi “Kulutuli” lugude nimekiri:

01 Kulutuli
02 Palavik
03 Hetked
04 Laulan sulle ma
05 Kuldsed käerauad
06 Aegluubis (feat. manna)
07 Kas see tundub OK? (feat. Avoid Dave)
08 Ma kuulsin seda läbi viinamarjaväädi
09 Rajaleidja
10 Sa tead kust mind leida
11 Ülespoole

Kuula albumit Spotifyst:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.