APOLLO TOP 15: LAULU- JA TANTSUPEO “MINU ARM” MÄLUPULK LANGES TROONILT!

Juulikuu alguses toimunud laulu- ja tantsupeo “Minu arm” kinkekarpi pakendatud mälupulk on alates augusti keskpaigast valitsenud poeketi Apollo helikandjate edetabelit. Nüüd on olukord muutunud ja pingerivil on uus number 1!

Nimelt tõusis Apollo TOP 15-s uue tulijana tippu ansambli Suveniir kolmikplaat “Kuld”. Aastakümneid Eesti rahvast hullutanud menubänd Suveniir andis oktoobris üle aastakümnete täiskoosseisus 45. tegutsemisaasta tähistamise puhul Salme Kultuurikeskuses ka täispika kontserdi.

Eesti Rahvusringhäälingu poolt välja antud suvise laulu- ja tantsupeo “Minu arm” USB pulk, millelt leiab kokku enam kui 13 tunni jagu meeliülendavaid elamusi, kukkus nüüd Apollo müügitabelis teisele positsioonile ning kolmandale platsile maandus ansambel Juhan, mis oma teisel plaadil “Ma lillesideme võtaks” jätkab Eesti kirjandusloo ühe suurima poeedi Juhan Liivi loomingu viisistamist.

Apollo TOP 15 (1. november):

01 Suveniir – Kuld (3CD)
02 Laulu- ja tantsupidu “Minu arm” 2019 USB pulk
03 Juhan – Ma lillesideme võtaks
04 Jaak Joala – Ma joobun õnnest
05 Naised Köögis – Uhke ja vaba
06 Must Hunt – Oota mind ära
07 Rammstein – Made in Germany [Deluxe]
08 Oleg Pissarenko – Armastuse muusika
09 Õhtujutud – Eesti Kullafond (3CD)
10 Ain Agan – Aganaga
11 The Essential Leonard Cohen
12 Led Zeppelin – Remasters (2CD)
13 Lana Del Rey – Norman Fucking Rockwell
14 David Garrett – Rock Revolution (CD+DVD)
15 Rammstein – Rammstein [Special Edition]

Edetabel on koostatud Apollo poodide müügitulemuste põhjal ajavahemikul 25.-31. oktoober.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.