NOËP JA NUBLU ESINEVAD NOVEMBRI LÕPUS TARTUS SUURE KONTSERTSHOW‘GA

nublu (foto: Raivo Liivand) ja NOËP (foto: Warner)

NOËP ja nublu esinevad sel talvel, 30. novembril Tartu Kammivabrikus. Tegemist on muusikute esmakordse koostööga lavalaudadel, mis tipneb suure show ja mõlema artisti täispikkade soolokontsertidega.

Eesolev kontsert toob mõlemad muusikud Tartusse pärast ligi aastast pausi. Kui nublu esines ülikoolilinnas viimati mullu detsembris, siis NOËP, kelle taga seisab laulja ja produtsent Andres Kõpper, tõdeb, et peab meenutama, millal viimati Tartus üles astus. “Enda kontserti polegi kunagi veel Tartus teinud,” lisab muusik.

Mõlemad artistid on tuntud detailideni läbimõeldud ja üllatusrohkete ülesastumiste poolest. Ka eesolev õhtu, mis koondab enda alla nublu ja NOËPi soolokontserdid, on põimitud terviklikuks show’ks, mida vürtsitavad üllatused. “Selle jaoks peab ise kohale tulema,” jääb Kõpper hetkel saladuseloori kergitamisel napisõnaliseks, ent lisab: “Nii palju võib öelda, et puusalt me neid kontserte ei lase!”

NOËP ja nublu esinevad 30. novembril Tartus, Kammivabriku tehasehoones (Teguri 28a). Lisaks on oodata üllatusesinejaid. Sündmuse algus on 22.00. Piletid alates hinnaga 18€ on saadaval Ticketeri piletikeskkonnas. Lisainfot leiab Facebookist.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.