KUULA: ANSAMBEL WIIRALT AVALDAS DEBÜÜTSINGLI “TULIVESI”, MILLES TEEB HÄÄLT NÄOSAATE OSALEJA MARTA ARULA

Kevadel tegevust alustanud ansambel Wiiralt avalikustas oma esimese singli “Tulivesi”, mis räägib sellest, kust nii mõnigi inimene omal muredele lohutust on otsinud. Kas ka leidnud? Sellest oskab igaüks ise juba edasi pajatada.

Marta Arula näitab, et naislauljad suudavad rokkida ja ei pea laulma vaid suhkrust, jahust ja maasikavahust. Värske näosaate osaleja näitab kui suur ja suitsuselt kähe hääl mahub nii pisikese noore naise sisse. Vahur Krautman ja Merlin Purge taustavokaalidel, akustilisel kitarril ja banjol annavad oma panuse Wiiralti kõlale. Martin Saaremägi, Sander Nõmmistu, Mihkel Uba, Hans K. Pikani, Taavi Lutsar ja Ott Ramst jätavad oma southern rock’n’roll pitseri Wiiralti “Tuliveele”. Salvestatud Wiiralti kodus – Kidrakuuris ning mixatud Matt Dougherty poolt.

Wiiralt on bänd, mis kõlab nagu Jaan Elgula ja Gunnar Graps oleks saanud lapse ning Riho Sibul selle lapse suitsustes baarides üles kasvatanud. See maitseb kodumaiselt mahedalt kuid kõlab nagu Ameerika, mille kõrbeliivas ta juured.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.