VAATA TANEL PADARI UUT MUUSIKAVIDEOT “TARTUST PARIIS”!

Eesti esirokkar Tanel Padar andis eelmisel nädalal välja oma uue singli “Tartust Pariis”. Nüüd saab YouTube’is vaadata ka loo videot, kus on isiklikud kaadrid tema ja kallima Lauren Villmanni elust.

Armastuslaulu autor on 38-aastane Tanel Padar ise, video tegid Mirjam Ruut ja Alexandr Kovaljonok.

Oma uut lugu kommenteerib Tanel järgmiselt: “Täpselt kaks aastat tagasi käisin ma kihlatuga esimesel deidil. Kuna olin sel ajal kõrgendatud meedia tähelepanu all, ei olnud mõeldav kohtingut teostada Eestis, sest nii ei oleks meil teineteise seltskonna nautimisest midagi välja tulnud. Seega tuli mul täiesti hullumeelne plaan minna õhtust sööma 440 kilomeetrise autosõidu kaugusele. Me olime valmis riskima asjaoluga, et sellest võib saada kas elu parim trip või kõige pikemate sekunditega õhtu. Pärast 880 km ja 12h kestnud kohtingut saigi Tartust Pariis. “Tartust Pariis” on pühendatud sellele õhtule ning seiklusele, mis tänu selle riski võtmisele alguse sai.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.