VAIDO NEIGAUS ANNAB NELJAPÄEVAL VÄLJA LOO “MEES METSAST”

Juba sel neljapäeval, 17. oktoobril annab Vaido Neigaus välja uue loo, mis kannab üsna huvitavat pealkirja – “Mees metsast”. MuusikaPlaneet võttis Vaidoga ühendust, et küsida millest laul täpsemalt räägib.

“Lugu “Mees metsast” on tagasivaade minu elule kui läksin linna õnne otsima,” pajatas Vaido. “Piire ületades ning nugasid selga saades tahtsin ma lõpuks tagasi minna sinna, kus ma saaksin hingata ja rahu. See lugu on kirjutatud Soomes suvilas mis asub järve ääres ja metsas. Ma sain inspiratsiooni loo sõnadele ja viisile seal olles ning muusika tegi Mikk Tivas. Samal ajal ilmub ka remix mis on mõeldud DJ-dele, kuid loomulikult saavad seda ka kõik teised kuulata. Remixi tegi Ivo Degis.”

Värske laulu muusikavideo näeb ilmavalgust järgmisel reedel, 25. oktoobril ning see on filmitud Soomes. Neigaus mainis, et kasvatas video jaoks kuu aega habet et näha välja nagu mees metsast. Videovõtetel oli ka paar asja, mis teda veidi häirisid. “Kuna üks osa videost sai filmitud metsas, siis seal oli kogu aeg putukatega probleeme,” jutustas Vaido. “Pidime filmima enne mitu kaadrit, et saaks sellise kus ei oleks mingit kärbest üle mu pea lendamas. Tantsuosa filmimisel oli probleem tuulega, sest see häiris mullimasina tööd, kuid kõik sai kenasti filmitud nii nagu oli vaja ja loodan, et vaatajale meeldib ka.”

Kuna Vaido Neigaus on juba paar aastat elanud Soomes, ei saanud jätta küsimata, kas ta on kursis ka sellega mis meie musamaailmas toimub, kes talle kodumaistest tegijatest meeldib ning millist muusikat ta muidu kuulab. “Eesti muusikat kuulan ma vähe, kuid muidugi mul on omad lemmikud keda ma ikka kuulan. Mulle meeldivad näiteks Liis Lemsalu, Laura Põldvere ja ansambel N.O.O.B,” mainis ta. “Vanematest tegijatest meeldib mulle Anne Veski. Ma kuulan palju popmuusikat, kuid üritan silma peal hoida ka teistel muusikastiilidel ja arvan, et olen täitsa kursis mis toimub Eesti musamaailmas.”

Vaido uus laul ja selle remix “Mees metsast” tuleb erinevates digitaalse muusikateenuse platvormides välja 17. oktoobril ning muusikavideo YouTube’is 25. oktoobril!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.