OTT LEPLANDI PEAGI ILMUVAT SINGLIT PRODUTSEERIB LONDONIS RESIDEERUV MUUSIKAPRODUTSENT MO HAUSLER

Reedel kirjutasime, et laulja ja laulukirjutaja Ott Lepland annab õige pea, täpsemalt 23. oktoobril välja videosingli “Kõik mis hea”. MuusikaPlaneet uuris Otilt, kas tegu on pigem kiire või aeglase looga ning kas on uudiseid ka lühialbumi kohta, mis pidi ilmuma hilissügisel.

“Tegu on kiirema ja hoogsama looga, mille on produtseerinud Londonis resideeruv muusikaprodutsent Mo Hausler,” kommenteeris Ott. “Laulu viis ja sõnad on kirjutatud minu enda poolt. Laulule sai tehtud ka muusikavideo, mis on filmitud Eestist väljas, ühes välisriigi suurlinnas. Kevadel välja öeldud plaani teha ka lühialbum ma kindlasti maha matnud pole, aga selle aastanumbri sees see siiski paraku ei ilmu. Katsun keskenduda ühele laulule/singlile korraga, et teostada see võimalikult hästi ja kvaliteetselt.”

Mo Hausler

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.