KUULA! JENNIFER MARISSE COHEN RÕÕMUSTAB FÄNNE EESTIKEELSE PALAGA “VII MIND VII”

Foto: Liina Notta

Superstaarisaatest hoo sisse saanud Jennifer Marisse Cohen avaldas oma esimese eestikeelse singli nimega “Vii mind vii”.

Lugu sündis tänavu aprillikuus toimunud laulukirjutajate laagris, kuhu Laura Põldvere initsiatiivil tuli ka Jennifer. Kohtuti töötubades ning ühte kampa sattus lisaks Jenniferile ka Karl Killing ja Jaagup Tuisk.

“Mina kirjutasin sõnad ja poisid tegid muusika ja ma pean tõdema, et armusin laulu väga kiiresti. Teadsin, et eesmärk oli Laurale lugu kirjutada, kuid hinges ihkasin seda endale,” kirjeldab Jennifer pala saamislugu.

Paar kuud hiljem tegi elu omad pöörded ning “Vii mind vii” sattus Jenniferile ringiga tagasi ja seejärel otsustati koosluse okeiokei poistega projekt lõpuni viia. Singli produtsentideks on Gevin Niglas ja Karl Killing ning salvestusel aitasid kaasa veel An-Marlen ja Luisa Lõhmus.

Pala on Jenniferil esimene eestikeelne projekt. “Olen väga ootusärevil, sest tahan inimestele tutvustada end ka emakeeles lauldes. Laul kõnetab mind väga, loodan, et ka kuulajaid,” kommenteerib naine lootusrikkalt.

Lool on pop/urban hõng ja on ka kuulda trap’i sugemeid. Dreamy lüürika ja “pühapäeva-hommiku-peale-pidu-vibe” on paljudele kindlasti äratuntav.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.