GRAMMY NOMINENT MARK KNIGHT AVAB TÄNA KATEL PEOSARJA UUE HOOAJA

Mark Knight (pressifoto)

Täna õhtul, 11. oktoobril toimub Tallinnas, Kultuurikatlas peosarja Katel kolmanda hooaja avapidu, mille peaesineja on Suurbritannia house-muusika pioneer Mark Knight. Lisaks astuvad üles Katel residendid Bombossa Brothers ja MHKL ning DJ-d QrX ja Poul Joker.

Uut hooaega alustav peosari Katel on eelneva kahe aasta jooksul toonud Eestisse mitmeid mainekaid house-muusika produtsente ja DJ-sid, sealhulgas Camelphat, Ten Walls, Gorgon City ja Tube & Berger. Mark Knighti jaoks on täna õhtul aset leidev esinemine Kultuurikatlas järjekorras teine. Nimelt esines muusik ka läinud aasta kevadel sama sündmuse raames pealinnas. Toona mängis suurt rolli Kultuurikatla kui kontserdikoha unikaalsus ning Eesti müstiline aura globaalsel areenil.

“Võib öelda, et Mark Knight on tänase õhtu peaesineja osaliselt samal põhjusel. Ta mainis, et tuuritab väga palju ja on vaid mõned üksikud, väga tugevad sarjad, kus talle meeldib nii produktsioon, publik kui kogu korralduslik pool. Katel suutis Knighti sõnul pakkuda talle unustamatut elamust ja just sel põhjusel soovis härra isiklikult taas Eestit külastada,” räägib Artur Falgot, üks peosarja eestvedajatest ja Bombossa Brothers liige.

Katel tiimi sõnul on nende peosarja eesmärk on algusest peale olnud eesti publikule elektroonilise ja underground muusika tutvustamine. “Kogu meie meeskond töötab selle nimel, et saaksime sel hooajal tuua Eestisse nii uusi kui juba tuntud maailma klassi nimesid. Lisaks soovime tänavu kindlasti pakkuda külastajatele kõrvale ka midagi uut – uus toimumiskoht ja erinevaid pop-up sündmused,” heidab Falgot eesolevalt hooajalt saladuseloori.

Mark Knight on Suurbritanniast pärit DJ, produtsent ja paadifirma Toolroom omanik. 90ndate alguses muusikatööstuses alustanud artist on aastate jooksul teinud koostööd paljude mainekate artistidega, teiste seas Tiësto, Calvin Harrise ja Black Eyed Peasiga. Viimasega üheskoos välja antud album “The E.N.D.” (2009) tõi neile aasta hiljem Grammydelt ka parima albumi nominatsiooni. Knight on karjääri jooksul tuuritanud kõikjal maailmas ning jõuab täna taas Eestisse.

Mark Knight esineb täna, 11. oktoobril Tallinnas, Kultuurikatlas toimuval Katel peol. Lisaks astuvad üles Bombossa Brothers, MHKL, QrX ja Poul Joker. Pileteid alates hinnaga 20€ on võimalik soetada Ticketeri piletikeskkonnast, lisainfot leiab Facebookist.

Kuula: Funkagenda & Mark Knight “Man With The Red Face”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.