NEW WIND JAZZ ORCHESTRA ESITLEB UUT KAVA “MILESTONES”

Foto: Taavi Luhamaa

New Wind Jazz Orchestra ühendab endas virtuoosse mängu, noore ja vihase temperamendi ning professionaalse kuvandi. Uus kava “Milestones” märgib jazzorkestri läbitud verstaposte ning suunab pilgu uutele tulevatele väljakutsetele. Repertuaari iseloomustab nõudlik ja võimas helikeel, mis pakub pinget igale mängijale ning kontsertelamust igale kuulajale publikus. Kokkuvõttes saab kontserdil kuulda täpselt sellist muusikat, mida iga bigbänd armastaks mängida ning läbi mille võib kogeda kõige ehedamal moel ühte bigbändi mängimas omas mahlas. Kontsert toimub esmaspäeval, 14. oktoobril Philly Joe’s jazziklubis.

NWJO on teinud oma tegutsemise aja jooksul koostööd Soome trombonisti ja dirigenti Antti Rissaneniga (2018), maailmakuulsa USA bigbändi The Vanguard Orchestra trummari John Rileyga (2018), USA jazz-muusika teaduri Anthony Brankeriga (2018), Eesti saksofonisti ning arranžeerija Raul Söödiga (2019) ning laulja Susanna Aleksandraga (2019).

Eelmise aasta alguses kokku kutsutud bigbändi eesmärk on edendada Eesti jazzorkestrite kultuuri, anda aktiivselt kontserte, teha koostööd orkestrijuhtidega meilt ja mujalt ning pakkuda väljundit, esitades nii Eesti kui välismaa heliloojate ja arranžeerijate teoseid. Lauri Kadalipu eestvedamisel kokku saanud bigbänd armastab end proovile panna uute väljakutsete ning professionaalsust nõudva repertuaariga.

Aleksander Paal – altsaksofon
Allan Kaljaste – altsaksofon
Markus Anthony Eermann – tenorsaksofon
Keio Vutt – tenorsaksofon
Martin Kuusk – baritonsaksofon
Ingvar Leerimaa – tromboon
Sten Valdmaa – tromboon
Artur Kiik – tromboon
Johannes Kiik – tromboon
Vallo Mänd – trompet
Allan Järve – trompet
Jason Hunter – trompet
Mikk Uusmäe – trompet
Jaan Jaanson – kitrarr
Joel Remmel – klaver
Mihkel Mälgand – bass
Karl-Juhan Laanesaar – trummid

Dirigeerib Lauri Kadalipp

E 14.10 kell 20.00. Klubi avatud kell 19.00, kontsert algab kell 20.00.
Piletid Ticketeri eelmüügist hinnaga 12€, kohapeal alates tund enne algust 15€.

Sündmuse leht Facebookis 

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.