JAZZHOP-BÄND PIHLAP.UUD AVALDAS LAULU ILUSATELE VÕÕRASTELE: “SOOVIKS TÄNADA TUNDMATUT POISSI TRAMMIS NR 1”

Foto: Ako Lehemets

Möödunud laupäeva hommikul ilmus eestikeelse muusika sõprade rõõmuks uus lugu emakeelse luulelaulu koosseisult Pihlap.uud.

“Võõras” on esimene Pihlap.uude laul, mille teksti kirjutas bändi eestvedaja Maris Pihlap ise: “Võlgnen tänu selle eest ühele tundmatule poisile, keda nägin möödunud sügisel kusagil Kalamaja kandis Kadriorg-Kopli trammi peal. Ilma mingi hoiatuseta armud sellesse võõrasse, kujutad terve temaga koosveedetud elu ette, ikka selleks, et temast midagi ütlemata mööduda ja mitte kunagi teda enam näha. See võib tunduda kurvana, aga minu arvates need on kõige ilusamad armumised, need peas loodud filmid on ilusad ja veatud. Võibolla näeme veel kunagi, sest Eesti on väike, aga mul pole õrna aimugi, kes ta oli. Ja eks neid juhtumisi tuleb veel ja teiste inimestega.”

Muusikavideoks said noore videokunstniku Kärt Pihlapi abstrakt-sürreaalsed linnavisuaalid.

Live-esituses saab seda ja teisi lugusid kuulda juba 26. oktoobri õhtul Von Krahlis, kus toimub taas kevadisel Jazzkaarel edukaks osutunud Pihlap.uude ja EiK-i ühiskontsert. Rohkem infot leiab ürituse Facebooki lehelt.

 

Lugu saab kuulata ka Spotifys, Apple Musicus, Deezeris ja SoundCloudis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.