HARD ROCK LAAGER 2020 AVALIKUSTAS JÄRGMISE SUVE PEO KUUPÄEVAD

Tuhandete raskemuusika austajate aasta tippsündmus Hard Rock Laager kuulutas välja järgmise aasta toimumiskuupäevad, milleks on 3.- 4. juuli. Hard Rock Laager toimub Vana-Vigala müstiliselt kaunis jõekäärus juba 19. korda.

Häid traditsioone au sees hoides astub ka tuleval festivalil kahe päeva jooksul kahel laval üles ei rohkem ega vähem kui 22 artisti. Esinejate nimekirja ehivad lisaks Eesti metalbändide paremikule ka praegused ning tulevased tõsised tegijad piiri tagant.

Hard Rock Laagri peakorraldaja Kaido Haavandi sõnul on teatavasti festivali suurematel fännidel juba sügisel meeled ärevad. “Vaikselt ligi hiiliva kaamose varjus soovib igaüks salamisi oma taskusse juba tükikest järgmisest suvest ning seetõttu alustame me tänavu piletimüügiga enneolematult aegsasti – juba lähipäevil on võimalik endale Hard Rock Laager 2020 pilet soetada ja siis sellega ühes vapralt tuleva suveni vastu pidada.”

300 ihaldatud fännipiletit, millega kaasneb ka tasuta festivalisärk, leiavad endale omaniku laupäeval, 12. oktoobri hommikul kell 10 Tallinnas klubis Tapper ning kell 11 Pärnus ja Tartus kaupluses Muusik.

Neljandat aastat järjest on kõigil soovijatel võimalus soetada ka festivali VIP-pääse, millega kaasneb lisatasudeta parkimiskoht ning priipääse festivali telklasse. Lisaks kingitakse kõigile VIP-pääsme omanikele tänutäheks unikaalne meene festivali toetamise eest.

Müstilise Uexküllide aadlisuguvõsa kalmistu ümbruse Vana-Vigalas vallutavad igal suvel tuhanded raskemuusikafännid. Hard Rock Laagri omanäolist nakatavat võlu kinnitab fakt, et festival on järjepidevalt kasvanud. Paarisaja muusikasõbra toel alustanud üritus on ajapikku muutunud tuhandete inimeste jaoks suve tippsündmuseks.

Aastate jooksul on Vana-Vigalas üles astunud sellised suurnimed nagu Carcass, Behemoth, Testament, Phil Anselmo, Lacuna Coil, Katatonia ja paljud teised.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.