DISCO TALLINN AVAB UUE HOOAJA STEE DOWNESI JA KAIRE VILGATSIGA

Kaire Vilgats

Peo- ja kontsertidesari Disco Tallinn avab viienda hooaja reedel, 27. septembril NR99 kohvikus kahe kontserdiga, kui üles astuvad Briti laulja Stee Downes ja Kaire Vilgats.

Stee Downes on Iiri juurtega vokalist, produtsent ja DJ, kes seisab populaarse house’i-pala “Want You In My Soul” taga. Just antud loo edu on teinud temast ühe tuntuima uue põlvkonna house-vokalisti.

Teise peaesinejana annab spetsiaalselt antud õhtuks kokku pandud erilise diskokontserdi Kaire Vilgats. Kontserte juhatavad sisse ja välja resident-DJd Widenski ja Tom Lilienthal. Pääsmed on müügil Piletilevis.

Disco Tallinn on senise nelja aasta jooksul peamiselt Tallinnas, aga vahel ka väljaspool pakkunud kordumatuid muusika- ja toiduelamusi. Sarja raames on Eestis esinenud Louie Vega, Dimitri From Paris, Joey Negro, Kraak & Smaak, Tortured Soul, Nicky Siano jpt. Ka kohalikud artistid, nagu näiteks Ivo Linna, Tõnis Mägi, Vaiko Eplik, Jarek Kasar jt on esitanud erilisi diskokontserte.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.