REEDESEL MÜRGI SÜNNIPÄEVAREIVIL ESINEB PRANTSUSMAA TECHNO-PIDUDE VÕTME-DJ

Reedel, 20. septembril toimub klubis Hall techno-muusika peosarja Mürk seitsmenda sünnipäeva reiv, mille peaesinejaks on DJ Shlømo Prantsusmaalt.

“DJ Shlømo on Prantsuse underground-techno peamisi tegijaid, kelle muusikat on iseloomustatud eelkõige kui kuulajaid hüpnotiseerivat,” kirjeldab esinejat Mürgi asutaja ja korraldaja Hugo Mesi. “Tema väga jõulise rütmiga sound on samas meloodiline, see üheaegselt nii silitab kui karistab kuulajaid ja tantsijaid. DJ Shlømo on mänginud nii Berliinis Berghainis kui Tbilisis Bassianis ja KHIDIs, kus ta on resident-DJ.”

Samuti mängib peol muusikat resident Artur Lääts, esmakordselt Mürgil astub üles DJ Meelis Vili. Mõlemad on Tallinna techno-skenes tuntud nimed.

Mürgi peosari tähistab seitsmendat sünnipäeva. Techno-maailmas on seitse aastat elujõulist peosarja päris haruldane. “Ma õppisin tol ajal Taanis elektroonilist muusikat. Seal mõtlesin kontseptsiooni välja. Tahtsin teha pidu, kus lihsaks heale õhkkonnale oleks ka väga hea muusika. Sellest oli minu meelest sel ajal Tallinnas puudus,” räägib Hugo.

Esimese 21. septembril 2012. aastal toimunud peo ajastas ta oma sünnipäevale, et mitte asjaga miinusesse jääda, nagu see peosarja alustades võib juhtuda. See hirm oli õnneks asjata ja tänavu aprillis Tallinn Music Weeki raames toimud peol käis 800 inimest.

Reiv algab reede kesköösel vastu laupäeva, asukoht klubi Hall Tallinnas Noblessneri sadamas. Pilet maksab 10 eurot. Rohkem infot ürituse Facebooki lehelt.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.