ALGAS PÄRIMUSMUUSIKA AUHINDADE ETNOKULPIDE HÄÄLETUS

Eesti Pärimusmuusika Keskus jagab koostöös Raadio 2 ja ETV2-ga 4. oktoobril Viljandis Pärimusmuusika Lõikuspeol Etnokulpe, mille võitjad selguvad rahvahääletusel.

Žürii koosseisus Avo Kartul, Margus Haav, Sandra Vabarna, Liisi Koikson, Sten Teppan, Tarmo Noormaa ja Ando Kiviberg on kogu aasta jooksul ilmunud folk- ja pärimusmuusika albumite ja lugude seast välja valinud tänavused nominendid. Hääletada saab 17. septembrist 1. oktoobrini seitsmes kategoorias: Ehe Pärimusmuusika (ehk siis ajalooline pärimusmuusika), Aasta Uusfolk Artist, Aasta Debüütalbum, Aasta Lugu, Aasta Muusik, Aasta Album, Aasta Artist. Lisaks antakse välja erikulbid. Igas kategoorias on viis nominenti, kuid Eesti Pärimusmuusika Keskuse kodulehel saab iga hääletaja lisada valikusse ka oma lemmikartisti nime, keda žürii poolt valitud nominentide nimekirjas ei ole.  

👉 Hääletada saab siin!

Auhinnad antakse võitjatele kätte 4. oktoobril kell 19.00 pidulikul galal Viljandis Pärimusmuusika Lõikuspeol. Etnokulpide gala on kõigile tasuta.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.