DOKTOR NORMAL AVALDAS MUUSIKAVIDEO LOOLE “CHASE DA FLOW!”

Täna, 17. septembril, avaldas Eesti ainuke 80ndate nerd-hop, novelty räpp ja elektro-funk artist Doktor Normal Ida-Virumaal tehtud muusikavideo loole “Chase Da Flow!”.

Varasemalt on Inga Tislar öelnud antud loo kohta, et see kruvib. 22 punktiga Raadio 2 “Muusikanõukogu” saate võitnud loo kohta ütleb asjatundja Berk Vaher: “See tegi küll tuju heaks! Piisavalt pöörasust ja üllatuslikust, kui veel eesti lugu ka siis vahva, novelty räppi võiks rohkem tagasi tuua.”

Jeef 6-Killah (Rasmus Lill) poolt tehtud videoks kasutati 86. aasta kaamerat. Salvestati Video8 Sony VHS II lindile, sest üksnes see formaat tagab MPC trummimasina helidele vastava kvaliteedi. Ei ole kasutatud muid efekte kui juba keskkooli arvutiõpetuses selgeks saadud Microsoft Word Arti ja Windows Movie Maker’i üleminekuid.

“Chase Da Flow” on tõstetud Doktor Normali 10-looliselt debüütplaadilt “World of Ham”, mis ilmus suvel plaadifirma Funk Embassy Records alt vinüülil ja digitaalselt.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.