💣 HITIHOIATUS: LAURA PÕLDVERE AVALDAB KAHE NÄDALA PÄRAST UUE SINGLI “DON’T SHUT ME OUT”

Foto: Kalle Veesaar

Laura PĂ”ldvere tuli maikuu lĂ”pus vĂ€lja looga “Keerleme”, mis on tema esimene singel novembris ilmuvalt kauamĂ€ngivalt. Õige pea saavad fĂ€nnid uuest albumist veidi rohkem aimu, sest lauljatar avalikustab kahe nĂ€dala pĂ€rast ahjusooja, seekord ingliskeelse singli “Don’t Shut Me Out”, millele filmitud ka muusikavideo.

“Olen sellel suvel suutnud tĂ€ita oma pikaaegse unistuse ning alustanud koostööd vĂ€lismaise muusikaagentuuriga Sugar House Production. Nende eestvedamisel tuleb novembris vĂ€lja ka tuliuue materjaliga Laura album, mis on pea tĂ€ies mahus salvestatud ja produtseeritud vĂ€ljaspool Eestit,” kommenteeris Laura MuusikaPlaneedile.

“Sugar House Production’i laulukirjutajad ja produtsendid on seni positsioneerinud ennast Aasia muusikaturule, omades viimasel neljal aastal Jaapani edetabelites ĂŒle 50 esikoha, olles Hiinas Billboard V edetabeli TOP 10-s ja mĂŒĂŒes albumeid miljonites.

Uue albumi muusikalise teekonna suunanĂ€itajaks on lugu tööpealkirjaga “Don’t Shut Me Out” ning selle on kirjutanud ja produtseerinud Sugar’i peaprodutsent Johan NybĂ€ck.”

“Don’t Shut Me Out” jĂ”uab kuulajateni kahe nĂ€dala pĂ€rast. TĂ€pne kuupĂ€ev ei ole veel teada, aga nagu Laura ĂŒtles, on ilmumise kuupĂ€evaks tĂ”enĂ€oliselt 1. oktoober, mil tĂ€histatakse ka rahvusvahelist muusikapĂ€eva.

Kuula lauljatari aktuaalset singlit “Keerleme”:

Lisa kommentaar

See lehekĂŒlg kasutab Akismet'i rĂ€mpsposti tĂ”kestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.