💣 HITIHOIATUS: LAURA PÕLDVERE AVALDAB KAHE NÄDALA PÄRAST UUE SINGLI “DON’T SHUT ME OUT”

Foto: Kalle Veesaar

Laura Põldvere tuli maikuu lõpus välja looga “Keerleme”, mis on tema esimene singel novembris ilmuvalt kauamängivalt. Õige pea saavad fännid uuest albumist veidi rohkem aimu, sest lauljatar avalikustab kahe nädala pärast ahjusooja, seekord ingliskeelse singli “Don’t Shut Me Out”, millele filmitud ka muusikavideo.

“Olen sellel suvel suutnud täita oma pikaaegse unistuse ning alustanud koostööd välismaise muusikaagentuuriga Sugar House Production. Nende eestvedamisel tuleb novembris välja ka tuliuue materjaliga Laura album, mis on pea täies mahus salvestatud ja produtseeritud väljaspool Eestit,” kommenteeris Laura MuusikaPlaneedile.

“Sugar House Production’i laulukirjutajad ja produtsendid on seni positsioneerinud ennast Aasia muusikaturule, omades viimasel neljal aastal Jaapani edetabelites üle 50 esikoha, olles Hiinas Billboard V edetabeli TOP 10-s ja müües albumeid miljonites.

Uue albumi muusikalise teekonna suunanäitajaks on lugu tööpealkirjaga “Don’t Shut Me Out” ning selle on kirjutanud ja produtseerinud Sugar’i peaprodutsent Johan Nybäck.”

“Don’t Shut Me Out” jõuab kuulajateni kahe nädala pärast. Täpne kuupäev ei ole veel teada, aga nagu Laura ütles, on ilmumise kuupäevaks tõenäoliselt 1. oktoober, mil tähistatakse ka rahvusvahelist muusikapäeva.

Kuula lauljatari aktuaalset singlit “Keerleme”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.