DANIEL LEVI JA SANDER MÖLDER ANDSID ÜHESKOOS VÄLJA KAKS UUT LUGU

Daniel Levi ja Sander Mölderi koostööst on sündinud kaks uut laulu “High Roads” ja “Hazelnut”, mis anti täna kodumaise plaadifirma TIKS alt duubelsinglina välja. Lugusid on laivis võimalik kuulda esmakordselt 4. oktoobril sündmusel Red Bull presents Fresh Picks, mis toimub Salme Kultuurikeskuses.

Artistid on juba pikalt koostööd plaaninud, kuid viimaks on see jõudnud esimeste viljadeni. “High Roadsi” näol on tegemist võimsa ja ehk pisut mõtlemapaneva palaga. “Mõned inimeste lood ja olukorrad panid mind mõtisklema, kui erinevaid elusid me kõik elame ja kui suur kontrast on tihti inimeste elude vahel,” räägib Viinalass. “Mäletan, kui Daniel selle demoga minu juurde tuli ja tema emotsionaalne laetus, kui ta selle loo sisust rääkis, kuidagi haaras mind kaasa,” kirjeldab Sander koostöö algust ning esimese loo sündi.

Pikkade stuudio tundide jooksul sündis lisaks “High Roadsile” ka aga lisaks veel üks suvine lugu “Hazelnut”, mis on vastukaaluks esimesele pigem kerge ja tantsuline. “Laul, mille kallal töötasime hakkas juba kuju võtma, tuju oli hea, mõnus soe suveõhk tuli tuppa ja tundus, et loomingulist energiat jätkub. Sellesama tunde pealt sündiski üks veel,” räägib Mölder. “”Hazelnut” on pigem armumise lugu ja kirjeldab just seda erilist tunnet, kui su sammudes on nagu mingi hüpe sees. Selline kergejalgsus!” lisab Daniel.

Mõlemad lood on tänasest saadaval digilevis ja artistid annavad ka ühise kontserdi üritusel Red Bull presents Fresh Picks, kus mõlemad esitavad oma loomingut ning üheskoos mängitakse esimest korda ka kaht uhiuut lugu. Sündmus leiab aset 4. oktoobril Salme Kultuurikeskuses ning piletid on alates kella 11-st müügil Ticketeri keskkonnas.

Lood Spotifys, SoundCloud’is.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.