📾 GALERII: VABADUSE VÄLJAKUL ESINES STEFAN

Reedest pĂŒhapĂ€evani toimub Tallinnas Eesti suurim jooksusĂŒndmus Tallinna Maraton koos SĂŒgisjooksuga. Pakutakse ka kultuurielamusi – Vabaduse vĂ€ljakul esinevad Eesti armastatud artistid. AvapĂ€eval astus teiste seas publiku ette Stefan.

Reede, 6. septembri Ă”htul toimus 5 kilomeetri pikkune Nike noortejooks, kus osales ĂŒle nelja tuhande osaleja. Meestest vĂ”itis vĂ”istluse Olavi Allase ja naistest viis vĂ”idukarika koju Kelly Nevolihhin.

Noortele esinesid Vabaduse vĂ€ljakul DJ Anton Must, VillemDrillem ja Eesti Laulul tuntuks saanud Stefan. Muide, Stefan esitas kontserdil ka oma oktoobri lĂ”pus ilmuvalt lĂŒhialbumilt uue loo pealkirjaga “Let Me Know”.

Lisa kommentaar

See lehekĂŒlg kasutab Akismet'i rĂ€mpsposti tĂ”kestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.