📸 GALERII: VABADUSE VÄLJAKUL ESINES STEFAN

Reedest pühapäevani toimub Tallinnas Eesti suurim jooksusündmus Tallinna Maraton koos Sügisjooksuga. Pakutakse ka kultuurielamusi – Vabaduse väljakul esinevad Eesti armastatud artistid. Avapäeval astus teiste seas publiku ette Stefan.

Reede, 6. septembri õhtul toimus 5 kilomeetri pikkune Nike noortejooks, kus osales üle nelja tuhande osaleja. Meestest võitis võistluse Olavi Allase ja naistest viis võidukarika koju Kelly Nevolihhin.

Noortele esinesid Vabaduse väljakul DJ Anton Must, VillemDrillem ja Eesti Laulul tuntuks saanud Stefan. Muide, Stefan esitas kontserdil ka oma oktoobri lõpus ilmuvalt lĂĽhialbumilt uue loo pealkirjaga “Let Me Know”.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.