“REPORTERI” MUSATABEL: NUBLU & GAMEBOY TETRIS EI ANNA ESIKOHTA KÄEST

Räpparid nublu ja Gameboy Tetris valitsevad juba kolmandat nädalat järjest Kanal 2 uudistemagasini “Reporter” muusikatabelit Eesti TOP 10.

Laul “für Oksana”, mille muusikavideot on YouTube’is kuu ajaga vaadatud pea 1,8 miljonit korda, asub “Reporteri” pingereas neljandat nädalat. Pala produtsent on Fabry el Androide ning selle miksis ja masterdas Ago Teppand.

Teist nädalat järjest paiknevad Eesti TOP 10-ne hõbemedalil muusikaprodutsent Andres Kõpper ehk NOËP ja Briti lauljatar Chinchilla, ühise singliga “fk this up”. Laulu esmaesitlus toimus juba jaanuarikuus Eesti Muusikaauhinnad 2019 galal Saku Suurhallis, kus NOËP pälvis parima popalbumi tiitli plaadi “Heads in the Clouds” eest. Loo muusikavideot esitleti aga alles juulikuu lõpus Erinevate Tubade Klubis Tallinnas.

Tubli hüppe ülespoole – seitsmendalt kolmandaks – tegi sel korral Elina Borni sinku “Kordumatu”, mis jõudis esikolmikusse esmakordselt. Augusti keskel ilmunud laulu viisi autorid on Kim Wennerström, Elina Born, Gevin Niglas, Karl Killing ja Kristel Aaslaid ning sõnad kirjutasid Elina Born ja Kristel Aaslaid.   

Kanal 2 saate “Reporter” muusikatabel Eesti TOP 10 (6. september):

1 (1) [4] nublu x Gameboy Tetris “für Oksana”
2 (2) [6] NOËP feat. Chinchilla “fk this up”
3 (7) [3] Elina Born “Kordumatu”
4 (6) [10] Liis Mäesalu ja Tarvo Valm “Tule nüüd”
5 UUS [1] Must Hunt “Rändaja”
6 (4) [11] Grete Paia “Kinni mind püüda saa”
7 (5) [2] Synne Valtri Band “Jälle siin”

8 (3) [4] “Ott Tänak – The Song”
9 UUS [1] Instrumenti, Ewert Sundja, Jazzu “Via Baltica”
10 UUS [1] Recovery “Kättesaamatu”

Iga nädal lendavad kolm kõige vähem punkte saanud lugu tabelist välja. Nende asemele tulevad uued lood, mis alles jäänud seitsmega võistlema hakkavad. Seekord sööstavad võistlustulle:

  • Majorlilkween feat. Jarline “Virgho”
  • Terminaator “Tunneli lõpus”
  • Topeltmäng “Mis ootab ees”

Hääletada saab siin.

Kui aega tagasi kerida, siis täpselt aasta tagasi oli uuena “Reporteri” edetabeli tipus Põhja-Tallinn feat. Koit Toome “Liiga noor, et mõista”. Aastal 2017 mängis esimest viiulit Grete Paia “Wasted Youth” ja aastal 2016 kollektiivi Hellad Velled pala “Pidu läheb käima”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.