REET LINNA 75. SÜNNIPÄEVA KONTSERDID “SÕNADEL ON HIND”

Armastatud teletäht, laulja ja laulukirjutaja Reet Linna tähistab sel aastal enda 75. sünnipäeva kontsertidega Tartus, Pärnus ja Tallinnas.

Reet on omaette nähtus Eesti meelelahutusmaailmas, kes on lõbustanud ja köitnud meid juba üle poole sajandi! Tema elurõõmus hoiak ja üdini positiivne ellusuhtumine on olnud eeskujuks meile kõigile. Ennekõike teame Reeta teleekraanilt ja lavalaudadelt, kuid paljud ehk ei teagi, et tema loodud tekstidele on viisi saanud uskumatult palju Eesti pophitte. “Jambalaya”, “Pärlipüüdja”, “Sinu valinud ma”, “Väikest poissi tean”, “Suvi”, “Aeg meid muutnud on”, “Tulen saarelt” (Tervitusi palmisaarelt), “Oma maa”, “Mina ise”, “Imeilus pühapäev”, “Üks laul, üks viis” ja paljud teised.

Kahetunnisel juubelikontserdil kõlavad ainult Reeda tekstidele kirjutatud laulud. Õhtujuht Jan Uuspõld räägib laulude vahele uskumatuid ja unustamatuid seiku Reeda elust ja tegemistest, seda ikka talle omases huumorivõtmes. Reet oli, on ja jääb lillelapseks. Rock’n’rolli lapse hing ei ole sealt kuhugi kadunud ja jääb sinna alatiseks. 

Laval: Reet Linna, Karl Madis, Karl-Erik Taukar, Birgit, Genka, Robert Linna, Noorkuu, Kaire Vilgats, Dagmar Oja ja ansambel Rene Puura juhtimisel. Õhtujuht Jan Uuspõld.
NB! Pärnu kontserdil osalevad Genka asemel Cool D ja Kozy!

Juubelikontserdid toimuvad:

T 24.09 Tartu Vanemuise Kontserdimaja
K 25.09 Pärnu Kontserdimaja
P 29.09 Tallinna Alexela Kontserdimaja

Vaata lisa Facebookist.
Pääsmed müügil Piletilevis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.