EESTI LAUL 2020 PILETITE MÜÜK ALGAB TEISIPÄEVAL KELL 10 HOMMIKUL

Eesti Laulu peaprodutsent Tomi Rahula pidi täna, 2. septembril ETV saates “Ringvaade” rääkima eile suure hooga käima läinud konkursist Eesti Laul 2020, ent mingil põhjusel seda siiski ei toimunud. Küll aga hõigati saates maha, et teisipäeva, 3. septembri hommikul kell 10 algab Eesti Laulu piletite müük.

Hooaja esimene “Ringvaade” päris Eesti Laulu vaba siiski ei olnud. Nimelt näidati augustikuus filmitud videolõiku Victor Crone’st, kes tegi oma esimese langevarjuhüppe. Tandemhüpe sündis tänu sellele, et rootslane ütles aasta alguses enne Eesti Laulu poolfinaale järgmist: “Kui ma Eesti Laulu võidan, lähen ma langevarjuga hüppama. Ma hüppan lennukist alla, see on lubadus.” 

Crone hüppas 3500 meetri kõrguselt ja languse kiirus ulatus 233 kilomeetrini tunnis.

Kaader ETV “Ringvaatest”

Victor ise viibib praegu oma kodumaal Rootsis. Täna jagas ta InstaStory’s klipikesi sellest, kuidas ta matkamas käis ja lõpuks ka ühe mäe tippu jõudis:

Kaadrid Victori InstaStory’st

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.