KUULA: EESTIKEELNE ROKKBÄND MUSTER ÜLLITAS PEAGI ILMUVALT LÜHIALBUMILT ESIMESE SINGLI “MUST PEEGEL”

Rokkansambel muster tuli mõned päevad tagasi välja looga “Must peegel”, mis on pärit nende uuelt lühialbumilt, mille esitluskontsert toimub 5. septembril klubis Laev.

Tallinna klubis Laev toimuval lühialbumi esitluspeol lubab muster näidata ka kogu salvestusprotsessi köögipoolt koos vahetute ning ilustamata kaadritega. “Lisaks saavad kõik osalejad näha meie loo “HEI” muusikavideot enne, kui kogu ülejäänud maailm seda näeb,” kirjutab bänd ürituse Facebooki lehel

Muster on 2015. aastal loodud eestikeelne rokkbänd, mille lavaline olek siirast energiat kiirgab ning muusika pea lakkamatult võnkuma paneb. Bändi kuuluvad Erik Mikussaar (kitarr, taustavokaal), Kert Laur (trummid), Uku Haasma (bass, taustavokaal) ja Mait Mikussaar (vokaal, kitarr). Bänd osales 2018. aastal Noortebändi konkursil, kus jõuti välja finaali ning korjati sealt endale 3 eriauhinda, sealhulgas ka publiku lemmiku auhind. Muster avaldab oma esimese lühialbumi 2019. aasta septembris. 

Kuula singlit “Must peegel”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.