ROBERT LÕVI AVALDAS DEBÜÜTALBUMILT ESIMESE SINGLI NIMEGA “AINULT UDU”

Foto: Silver Mikiver

Robert Lõvi, kelle viimane singel “Ma lähen” kogus YouTube’i ja Spotify andmetel kokku üle miljoni kuulamise, on valmis saanud värske video oma uuele loole “Ainult udu”. Laul räägib, kuidas inimsuhted ei pruugi olla alati sellised, millised nad esialgu tunduvad.

Uus lugu on valminud plaadifirma Royal Records all ning loo mix’i eest hoolitses Hollywoodis hinnatud produtsent Robert Stanley Montes. Royal Records annab välja ka Robert Lõvi 22. augustil ilmuva plaadi. Debüütalbumil, mis kannab samuti nime “Ainult udu”, löövad lisaks Lõvile kaasa veel sellised tuntud artistid nagu Bad Art, Kozinak, Beebilõust, Ingmar Gailit ja Jana Liisa Johannson.

Robert Lõvi uut videot, mille autoriks Aleksandr Tokarev, on võimalik vaadata YouTube’is:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.