NOORTEBÄND 2019 POOLFINALIST ELIS & ÖÖ KLUBI AVALDAS MUUSIKAVIDEO LOOLE “I DON’T DANCE”

Noortebänd 2019 osaleja Elis & Öö Klubi avaldas muusikavideo loole, mis tõi koosseisule pääsu konkursi poolfinaali.

“I Don’t Dance” on nende debüütsingel, millele tegi muusikavideo Priit Jõesaar.

Elis & Öö Klubi on sel kevadel loodud elektroonilise tantsumuusika duo, kuhu kuuluvad vokalist Elis-Erika Maasi ja helilooja / produtsent Öö Klubi. Duo poolt loodavas helimaailmas kohtuvad 80ndatest mõjutatud rütmiskeemid, 90ndate reiviajastu süntesaatorid, tänapäevane vokaalikäsitlus ja see ebamaine miski, mida saab kirjeldada kui muusikalist rännakut valguse ning varjude piiril.

Konkursi Noortebänd 2019 poolfinaali pääsesid lisaks Elis & Öö Klubile veel ka Worn Öut, Johanna Kristina, Nömmi, think twice, Mad Morality, SK!VE, 5horses, Fropp, Polóšywa, Kelly Vask ja Cortical White. Poolfinaalid toimuvad oktoobrikuus Tallinnas, Tartus ja Pärnus ning Noortebänd 2019 võitja selgub 14. novembril Tallinnas.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.