📸📹 FOTOD & VIDEOD: REEDEL ALGASID 12. TALLINNA MEREPÄEVAD

Reedel avati 12. korda toimuvad Tallinna merepäevad. Estraadikuninganna Anne Veski ja räppar reketi esimese ühiskontserdi saatel anti Eesti suurimale mere- ja perepeole võimas avapauk. Õhtul esinesid kontserdiga Stig Rästa ja Victor Crone.

“Tallinna merepäevade esimesel päeval anti hoog sisse nii mitmekĂĽlgsele merepäevade programmile kui ka näiteks purjeregatile Tallinn Race 2019,” sõnas Tallinna merepäevade projektijuht Lennart Sundja. “Algavat nädalavahetust on ideaalne nautida terve perega osaledes merepäevade kontsertidel ja tegevustel. SĂĽndmused toimuvad iga ilmaga,” lisas Sundja.

Vanasadamas, Lennusadamas, Noblessneri sadamalinnakus ja Haven Kakumäe jahisadamas toimuva merefestivali programmis on enam kui 200 sĂĽndmust tervele perele. Täpse kavaga on võimalik tutvuda merepäevade kodulehel.

Vaata fotosid Tallinna merepäevade avapäevast (12. juuli):

Videoklipid:

Stig Rästa & Victor Crone esitamas 1984. aastal Rootsile Eurovisiooni lauluvõistlusel võidu toonud lugu “Diggy-loo Diggy-ley”:

Victor Crone & Stig Rästa laulavad Karl-Erik Taukari lugu “Seitsme tuule poole”.

Victori osa:

Naera naera see päev
meelde jääb koos kui oleme
Naera naera see öö
läheb mööda kuid ei unune:

Katkend euroloost “Storm”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.