📾đŸ“č FOTOD & VIDEOD: REEDEL ALGASID 12. TALLINNA MEREPÄEVAD

Reedel avati 12. korda toimuvad Tallinna merepĂ€evad. Estraadikuninganna Anne Veski ja rĂ€ppar reketi esimese ĂŒhiskontserdi saatel anti Eesti suurimale mere- ja perepeole vĂ”imas avapauk. Õhtul esinesid kontserdiga Stig RĂ€sta ja Victor Crone.

“Tallinna merepĂ€evade esimesel pĂ€eval anti hoog sisse nii mitmekĂŒlgsele merepĂ€evade programmile kui ka nĂ€iteks purjeregatile Tallinn Race 2019,” sĂ”nas Tallinna merepĂ€evade projektijuht Lennart Sundja. “Algavat nĂ€dalavahetust on ideaalne nautida terve perega osaledes merepĂ€evade kontsertidel ja tegevustel. SĂŒndmused toimuvad iga ilmaga,” lisas Sundja.

Vanasadamas, Lennusadamas, Noblessneri sadamalinnakus ja Haven KakumĂ€e jahisadamas toimuva merefestivali programmis on enam kui 200 sĂŒndmust tervele perele. TĂ€pse kavaga on vĂ”imalik tutvuda merepĂ€evade kodulehel.

Vaata fotosid Tallinna merepÀevade avapÀevast (12. juuli):

Videoklipid:

Stig RĂ€sta & Victor Crone esitamas 1984. aastal Rootsile Eurovisiooni lauluvĂ”istlusel vĂ”idu toonud lugu “Diggy-loo Diggy-ley”:

Victor Crone & Stig RĂ€sta laulavad Karl-Erik Taukari lugu “Seitsme tuule poole”.

Victori osa:

Naera naera see pÀev
meelde jÀÀb koos kui oleme
Naera naera see öö
lÀheb mööda kuid ei unune:

Katkend euroloost “Storm”:

Lisa kommentaar

See lehekĂŒlg kasutab Akismet'i rĂ€mpsposti tĂ”kestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.