VICTOR CRONE TULEB JÄRGMISEL REEDEL VÄLJA UUE SINGLIGA

Victor Crone Tallinna merepäevadel

Sel aastal Eestit Eurovisiooni lauluvõistlusel esindanud Victor Crone andis reede, 12. juuli õhtul koos Stig Rästaga kontserdi Tallinna merepäevadel. Mehed kandsid muuseas esmakordselt ette ka Victori värske laulu “Take Me Away”, mis ilmub ametlikult järgmisel reedel, 19. juulil.

Crone ütles peale kontserti MuusikaPlaneedile, et muusikavideot värskele singlile “Take Me Away” ei filmita ning lugu valmis koos ühe DJ-ga. Samuti kinnitas artist, et tema lühialbum on endiselt tegemisel, kuid ilmumise kuupäeva ta veel öelda ei osanud.

Muide, Victor ja Stig kandsid kontserdil ette rootsikeelse euroloo “Diggi-loo Diggi-ley” ning Victor proovis veidi laulda Karl-Erik Taukari lugu “Seitsme tuule poole”. Samuti esitas rootslane Taukari laulu “Need read” ingliskeelse versiooni, pealkirjaga “These Days”. 

Fotosid + videoklippe Victori ja Stigi esinemisest Tallinna merepäevadel näeb siit

Juba järgmisel nädalal algab Victor Crone’i ja Stig Rästa ühine kontserttuur, mis toimub:

K 17. juuli – Tartu Antoniuse Õu
N 18. juuli – Vihula Mõis
P 21. juuli – Haapsalu Kuursaal
K 24. juuli – Kõltsu Mõis
N 25. juuli – Pärnu Ammende Villa
P 28. juuli – Padise Kalju Lava
N 01. august – Kuressaare Arensburg Boutique Hotel & Spa
R 02. august – Tallinn Kultuurikatla Aed Pada

Kontsertide algus kell 19.00. Pääsmed müügil Piletilevis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.