INDUSTRIAALMUUSIKA LEGEND MINISTRY ESINEB JUBA TEISIPÄEVAL TALLINNAS

Ministry (foto: Phil Parmet)

Teisipäeval, 16. juulil astub Tallinnas, Helitehases üles tõeline industriaalmuusika suurkuju Ministry. Kaasa teevad veel Dying Fetus ja Survival Is Suicide. Piletid kontserdile on müügil Ticketeris ning Tallinnas kaupluses Stanford Music (Raua 1) ja Sveta Baaris (Telliskivi 58), Tartus klubis Underground (Küütri 7).

Ministry esineb esmakordselt Eestis juba teisipäeval, 16. juulil, külalisesinejana astub lavale Dying Fetus. Ministry klubikontsert Tallinnas on seda tähelepanuväärsem, et varasemalt on lähim võimalus olnud bändi vaadata ja kuulata aastaid tagasi põhjanaabrite festivalil Tuska, kus astuti üles peaesinejana. Ninamehe Al Jourgenseni veetud Ministry on raskema industriaalmuusika üks olulisemaid bände ning žanri alusepanijaid.

80ndate alguses loodud bänd on lisaks omanäolisele helipildile hoidnud kätt pulsil ka aktuaalsetel ühiskondlikel teemadel. Ministry värskeim, eelmisel aastal ilmunud album “AmeriKKKant” peegeldab tuliselt olukorda USAs. “See ei ole anti-Trump album, pigem on see “Kas sa panid tähele, mida koolis räägiti? Kas inimestel on veel mingisugune intellektuaalne uudishimu alles? Vaatame peeglisse, kas see on tõesti see, mis te olla soovite?” küsimustega album,” seletab Jourgensen lähenemist.

Lisaks Ministryle näeb ja kuuleb Helitehase laval veel selliseid bände nagu Dying Fetus ja Survival Is Suicide.

Soodsamad erikujundusega piletid on müügil Tallinnas kaupluses Stanford Music (Raua 1) ja Sveta Baaris (Telliskivi 58), Tartus klubis Underground (Küütri 7). Veebis on piletid on saadaval Ticketeris.

Vaata ja kuula:

Ürituse leht Facebookis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.