DAGÖ ON TAGASI! KUULA ANSAMBLI UUT SINGLIT “TANTSI MU POOLE”!

Ansambel Dagö avaldas üle seitsme aasta uue singli, mis kannab pealkirja “Tantsi mu poole”.

Aastal 1998 tegevust alustanud Dagö viimane plaat “Plaan Delta” ilmus 2011. aasta kevadel, 2014. aastal nägi ilmavalgust kollektiivi kolmikplaat “Soovikontsert” ning vahepealsetel aastatel on bändi sulest sündinud vaid üks uus laul. “Nüüd üle seitsme aasta alustasime uue albumi tegemist, sest nüüd on värskeid mõtteid, toredaid ideid jälle,” rääkis Dagö solist Lauri Saatpalu Raadio 2 saatele “Suvehommik”.

Ansambli uus helikandja ilmub järgmise aasta kevadel ja “Tantsi mu poole” on selle esimene singel. Värske laulu autorid on Peeter Rebane ja Lauri Saatpalu. Premasteri tegi Peeter Rebane Lumus Artis stuudios, salvestus ja kokkumäng Janek Kivilt Heliala stuudios.

Sel kuul annab Dagö ka kolm kontserti:

16.07 kl 20 – Kõltsu mõisa aed
17.07 kl 20 – Pangodi, Kiivitaja talu
18.07 kl 20 – Ammende Villa aed

Pääsmed müügil Piletilevis.

Kuula ansambli uut singlit “Tantsi mu poole”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.