RAILI LILLEORG AVALDAS SINGLI “BE KIND”

Raili Lilleorg (foto: Sander Saard)

Raili Lilleorg avaldas 1. juulil oma teise singli “Be Kind” koos videoga.

Kui mais avaldatud Raili esimene singel “Elades” andis lihtsaid tarkuseteri, kuidas enda elu rõõmsamaks teha, siis “Be Kind” julgustab pingelistel hetkedel valima armastuse tee ja selle keskel olema julge ning omakasupüüdmatu, sest selliselt elades leiab süda rahu.

TÜ Viljandi kultuuriakadeemias rütmimuusika erialal õppiva Raili sõnul kirjutas ta laulu sisse olulisimad asjad, mis ta soovib endale meelde jätta, et olla armastavam: “Tahan, et mul püsiks alati meeles reageerida inimestele heasoovlikult ja armastusega, ärritumata ning et ma teaks, et mul pole põhjust olla kade ega ahne, sest tegelikult on mul kõik vajalik ja veelgi enam olemas.”

Laulu autoriteks on Henri Tammai ja Raili Lilleorg. Raili on ühtlasi ka solist ja basskitarrist. Lisaks multiinstrumentalist Henrile, kes mängib loos akustilist kitarri, ja Railile teevad loos kaasa veel Johannes Eriste trummidel, Madis Orr klahvpillil, Jaan-Eerik Aardam elektrikitarril ning Maris Pihlap viiulil. Salvestas Karl-Elias Teder, video filmis ja monteeris Sander Saard.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.