EESTI ALBUMITABELIT ASUS VALITSEMA KADRI VOORANDI PLAAT “IN DUO WITH MIHKEL MÄLGAND”

Sellel nädalal nägi ilmavalgust Kadri Voorandi uus stuudioalbum “In Duo with Mihkel Mälgand”, mis asus kibekiirelt valitsema ka Eesti albumitabelit. Palju õnne! 🏆

Voorand rääkis kolmapäeval Solarise Apollos toimunud plaadiesitlusel, et helikandja valmimine oli suhteliselt pikaldane protsess. “Need lood on elust enesest, isegi kui tekst pole minu kirjutatud. Kui sa oled lava peal, siis sa oledki sina ise. Näitlejad saavad varjuda rollide taha, aga ega neilgi väga palju lihtsam ei ole. Elus on ju hetki, kus sa pole armunud, aga tahaks olla, siis on neid hetki kus sa ikka veel oled armunud, aga võiks juba üle saada. Ja siis on šokolaadimomente, kus tahaks, et ei oleks armunud, aga šokolaad teab tavaliselt vastuseid paremini,” ütles lauljatar, vihjates helikandja üheksandale loole “I Must Stop Eating Chocolate”.

Värske Eesti albumitabeli teisel astmel rokib jätkuvalt Saksa industriaalroki lipulaev Rammstein ning eelmise korra esinumber, hiljuti 70. sünnipäeva tähistanud ja kontserttuuriga “IFF 70” algust teinud Ivo Linna paikneb nüüd oma kolmikplaadiga pronksmedalil.

Uusi tulijaid seekord esikümnesse ei mahtunud, küll aga on siin tagasi kaks plaati. Vaid 17-aastase Ameerika laulja ja laulukirjutaja Billie Eilish’i debüütalbum “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?” paikneb positsioonil #7 ning Jaak Joala duettide kogumik “Ma joobun õnnest” on kümnes.

Kadri Voorandi esikohaplaati saab tänasest kuulata ka Spotifys:

Eesti albumitabel (21. juuni):

1 UUS Kadri Voorand “In Duo With Mihkel Mälgand”
2 (2) Rammstein “Rammstein”
3 (1) Ivo Linna “Eesti Kullafond – Tundmatu Ivo Linna”
4 (8) Vaiko Eplik “Sireleis”
5 (3) Reet Linna “Eesti Kullafond”
6 (6) Marek Sadam “Tulbid ja bonsai”
7 TAAS Billie Eilish “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”
8 (4) Avicii “Tim”
9 (9) Propeller “40”
10 TAAS Jaak Joala “Ma joobun õnnest”

Sulgudes positsioon eelmisel korral

Edetabelit aitavad MuusikaPlaneedil kokku panna Tallinna poed Terminal ja Biit Me Record Store ning üle-eestiline Apollo poodide kett.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.