MAIDEST KAVERDAS APELSINI

Raina Luht

Teate seda tunnet, kui kohtute ammuse sõbraga, keda pole kaua aega näinud, aga rääkida saate nii, nagu polekski aega mööda läinud? Ansambel MaidEst soovib saabuval jaaniajal selliseid kohtumisi kõikidele oma uutele ja vanadele kuulajatele. Jaaniõhtu ja -öö on aeg, kus soovid võiksid ja peaksid täituma ning sündida võiksid suuremad ja väiksemad imed.

Omamoodi ime ning imeline kohtumine inspireeris ka ansamblit MaidEst välja andma lugu “Jaaniöö, imede öö”. Nimelt kohtus ansambli liige Ivar Kannelmäe oma hea sõbra Aare Tönniga ning vestluses sündis idee Apelsini esituses tuntuks saanud loo uusversiooniks.

Kuula ja veendu, et ansambli MaidEsti solist Raina Luht kõlab helgelt ja õrnalt nagu lootus leida sõnajalaõis, mis on jaaniöö imede sümbol.
Sõnajalaõie otsimine kuulub aga jaaniõhtu mürglisse sama kindlasti kui romantilised lood.

Originaal: Apelsin “Jaaniöö, imede öö”
Muusika: Tõnu Aare
Sõnad: Ott Arder

Vokaal: Raina Luht
Bass: Margus Minn
Kitarrid: Ivar Kannelmäe
Trummid: Indrek Tetsmann
Klahvpillid: Raun Juurikas

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.