KUULA JA VAATA! OLAVI OTEPALU BÄNDI ENDISTE LIIKMETEGA KOOSSEIS N.O.O.B AVALDAS TEISE SINGLI JA MUUSIKAVIDEO “SAATUST SUUNATES”

Aasta alguses teatasid Olavi Otepalu bändi neli endist liiget Mikk Tivas, Indrek Luukas, Martti Mikk ja Gert Gregor Källo uue koosseisu N.O.O.B alustamisest. Täna avaldasid nad oma teise singli koos muusikavideoga “Saatust suunates”.

Ansambli N.O.O.B teine singel “Saatust suunates” räägib erinevatest valikutest ning innustab saatust trotsides läbi raskuste liikuma. “Iga inimene saab ise oma eluga paljutki ära teha, seda juhtida. Ma ei usu, et meie saatus on ette määratud, oluline on tahe,” võtab loo autor Indrek Luukas laulu tausta kokku. “Kui inimese mõtted ei ole ette määratud, siis ei ole ette määratud ka saatus – mille inimene pähe võtab, selles suunas hakkab ka elu liikuma,” lisab N.O.O.B solist Mikk Tivas.

“Saatust suunates” sai koostöös firmaga United Dream Studios ja armastatud näitleja Anti Kobiniga ka muusikavideo.

“Kui võtsin vastu otsuse muusikavideos osaleda, oli minu jaoks tähtis, et laul ei jätaks mind ükskõikseks. Seda see laul ei teinud. Sellel laulul on minu meelest kõige paremas mõttes hitipotentsiaali. Loodan, et suutsin videole midagi ka omalt poolt lisada. Soovin sellele bändile ja loole kõrget lendu,” räägib Anti Kobin.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.