KAS SUVEL ON VÕIMALIK VARJUDES PÕGENEDA?

The Sound’i laulja Steven Kopliste

Päevad muutuvad pikemaks, päike tõuseb kõrgemale ja varjud jäävad väiksemaks. Kas nendest varjudest aga piisab, et märkamatult põgeneda? Selle teemaga seoses on Eesti pop-rock bänd The Sound avaldanud uue singli “Varjud”.

“Paljudel noortel on tunne, et nende õnnel seistakse tee peal ees ning nad ei näe muud võimalust kui oma õnne nimel põgeneda. Nagu öeldakse, ületatakse tänu armastusele raskeimaidki takistusi. Tähtsaimaks selle juures on aga üksteise usaldamine,” kommenteerib loo sisu The Soundi laulja Steven Kopliste.

The Sound on juba kuus aastat tegelenud Eesti pop-rock bänd. Laulja Steven Kopliste, trummar Gregor Vaikmets, bassist Jaroslav Tšerneštšuk, kitarril Valeri Smõslov ja klahvpillil Emil Raja. Uue singli muusika ning sõnade autor on ansambli laulja Steven Kopliste.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.