IVO LINNA AVAB 70. SÜNNIPÄEVAL TELEVAATAJATELE OMA MUHU KODU UKSE

Imbi ja Ivo Linna (foto: ETV)

Täna tähistab laulja Ivo Linna oma 70. sünnipäeva. Sel puhul kutsuvad nad abikaasa Imbiga kõiki kell 22.35 ETV vahendusel endale Muhusse külla.

Südamlikus juubelisaates “Ivo Linna. Sajandi saarlane” räägib 20 aastat abielus olnud paar esimest korda ära oma armastuse loo ja muuhulgas ka selle, kes kellele esimest korda pulmajutuga lähenema hakkas. Lisaks avavad nad oma paksud perealbumid, et vaadata tagasi oma reisidele ning näidata, mismoodi naudivad saare-elu nendega koos lapsed ja viis lapselast.

“Aga sama palju nagu ühe armastuse lugu, on see saade ka ühe kodu lugu,” ütleb autor Karmel Killandi. Miks on Laasu talu Imbi ja Ivo jaoks nii tähtis? Millal sai vanast saaresuvilast päris kodu ja kui palju tööd selleks oma kätega ära tehti? Kuidas paneb see paik nüüd vaikust kuulama, maalima ja vitraaže looma? Kõigest sellest räägivad Imbi ja Ivo väga sooja südamega.

Lisaks vaatab Ivo erisaates tagasi oma pikale muusikalisele teekonnale ning meenutab tähtsamaid hetki läbi viie laval veedetud aastakümne. “Kas teadsite, kes oli Iffi esimene muusikaline nõuandja, mida ta arvas oma häälest noore mehena ja miks otsustas ta loobuda karjäärist laial Venemaal?” küsib Karmel Killandi ja lubab, et vastuse saab saatest. Muide, koos võttemeeskonnaga Muhusse külla minnes kutsus ta Iffile kaasa ka üllatuskülalised.

Muusikaga jätkab ETV ka erisaate järel, kui ekraanile jõuab meeleolukas popurrii Ivo Linna lauludest läbi aegade.

“Ivo Linna. Sajandi saarlane” on ETV ekraanil täna kell 22.35.

Saate tutvustus:

Ivo Linna sünnipäevale pühendatud kava teistes ERR-i kanalites:

• Hannes Rumm on juubilarist pannud kokku põneva viktoriini. Oma teadmised Ivo Linnast saab proovile panna ERR-i portaalis.
• Vikerraadio omanimelises muusikasaates valis Andres Oja pühapäeval välja laulud nii Ivo Linna kui ka temaga seotud inimeste esituses. Saadet saab kuulata siit.
• Vikerhommiku saatejuht Taavi Libe vestles täna Ivo Linna venna Temme Linnaga nende ühisest lapsepõlvest. Kuula siit!
• ETV2 pühapäevane teemaõhtu on pühendatud Ivo Linnale. Alates kell 19.30 jõuavad vaatajate ette arhiivisaated, sealhulgas 2005. aasta “Tähelaev”, tagasivaade Tartu levimuusikapäevadele, aga ka muusikalised saated 1970ndatest ja -80ndatest.

Palju-palju õnne Ivo Linnale ka MuusikaPlaneedi poolt! 🎉

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.