📸 GALERII: ANETT JA LIISI KOIKSON ESITLESID ÜHISE KONTSERDIGA UUSI LÜHIALBUMEID

6. juunil andsid lauljad-laulukirjutajad Anett ja Liisi Koikson Kivi Paber Käärid restoranis ühise kontserdi, esitledes enda uusi lühialbumeid. Artiste seob üheaegne Londonis elamine, kus nad ka tutvusid, ja oma muusikas just jazzist ja soulist inspiratsiooni kogumine.

Anett (Kulbin) andis mai keskel välja enda debĂĽĂĽtalbumi “All Over Again”, milles on noor laulja-laulukirjutaja sĂĽĂĽbinud kaaseagsesse soulmuusikasse, aga ka poppi. Anett kirjutab muusikat alati just hetkeolukorda peegeldades, kandes emotsioonid ja mõtted ausalt meloodiasse ja sõnadesse.

Liisi Koikson avaldas 15. mail lĂĽhialbumi “Bittersweet”, mis on stiililiselt jätk tema 2017. aasta albumile “Coffee For One”. Muusika on inspireeritud suuresti soulmuusikast, mis on saanud toe kaasaegsest produktsioonist.

Vaata galeriid kontserdist (autor: Aron Urb):

Kuula artistide uusi lĂĽhialbumeid:

Anett “All Over Again”: 

Liisi Koikson “Bittersweet”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.