📾 GALERII: ANETT JA LIISI KOIKSON ESITLESID ÜHISE KONTSERDIGA UUSI LÜHIALBUMEID

6. juunil andsid lauljad-laulukirjutajad Anett ja Liisi Koikson Kivi Paber KÀÀrid restoranis ĂŒhise kontserdi, esitledes enda uusi lĂŒhialbumeid. Artiste seob ĂŒheaegne Londonis elamine, kus nad ka tutvusid, ja oma muusikas just jazzist ja soulist inspiratsiooni kogumine.

Anett (Kulbin) andis mai keskel vĂ€lja enda debĂŒĂŒtalbumi “All Over Again”, milles on noor laulja-laulukirjutaja sĂŒĂŒbinud kaaseagsesse soulmuusikasse, aga ka poppi. Anett kirjutab muusikat alati just hetkeolukorda peegeldades, kandes emotsioonid ja mĂ”tted ausalt meloodiasse ja sĂ”nadesse.

Liisi Koikson avaldas 15. mail lĂŒhialbumi “Bittersweet”, mis on stiililiselt jĂ€tk tema 2017. aasta albumile “Coffee For One”. Muusika on inspireeritud suuresti soulmuusikast, mis on saanud toe kaasaegsest produktsioonist.

Vaata galeriid kontserdist (autor: Aron Urb):

Kuula artistide uusi lĂŒhialbumeid:

Anett “All Over Again”: 

Liisi Koikson “Bittersweet”:

Lisa kommentaar

See lehekĂŒlg kasutab Akismet'i rĂ€mpsposti tĂ”kestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.