KES ON NEED KAKS MEEST, KES PANID LIIS LEMSALU TANTSUPÕRANDALE PÖÖRLEMA?

Õige vastus on elektrooniline duo Púr Múdd, kes tegi Liis Lemsalu värskeimast loost “Tähed me jalge all” tempoka suvise remixi.

Tänasest on Liis Lemsalu värskeimast palast “Tähed me jalge all” olemas sobilik versioon igaks tujuks ja oluks, sest nüüd on raadiotes, tantsusaalides ja striimingplatvormidel lisaks mõnusa kulgemisega originaalversioonile ka tempokas tantsuline remix.

Púr Múdd ehk Oliver Rõõmus ja Joonatan Toomiste rõõmustavad esmase koostöö üle Lemsaluga: “Olime positiivselt üllatunud, kui Liis meiega ühendus võttis ja hakkasime remixiga katsetama. Originaal oli juba väga julge ja meeldejääv, kuid siiski saab alati teha natuke tantsulisema variandi ja just seda me ka tegime. Meie nägemus on teie ees ja loodame, et see lugu kõnetab ning on ideaalne kaaslane, millega soojenevatele ilmadele vastu minna.”

Liis on uue versiooniga väga rahul: “Koostöös Púr Múddiga sündis remix, mille rütmi saab end ära unustada ja loodetavasti ka end paariks minutiks täiesti ära kaotada. Minu jaoks on see ideaalne suvepäeva lugu, mis sobib nii varajasse hommikusse kui ka värvilisse õhtusse. Ilusat suve mu kõikidele kuulajatele!”

Kuula remixi YouTube’is või oma lemmik striimingplatvormil.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.