ERAKORDNE KUMU REIV OOTAB: PIDUTSE KOOS MAAILMASTAARIDEGA!

Mai alguses avati Kumu kunstimuuseumis maailmakuulsa moelooja Rick Owensi ja Eestist pĂ€rit postsovetliku rĂ€pisensatsiooni Tommy Cashi ĂŒhisnĂ€itus “SĂŒĂŒtud ja neetud”. KultuurisĂ”prade rÔÔmuks naasevad mehed juuni keskel jĂ€llegi Kumusse, et maha pidada selle aastakĂŒmne pööraseim reiv.

Kuidas seletada emale, et lĂ€hed kunstimuuseumisse reivile? Ära nĂ€e vaeva! VĂ”ta ema kaasa, sest 15. juunil algusega kell 21.00 saate suure tĂ”enĂ€osusega mĂ”lemad osa ĂŒhest kĂŒmnendi hullumeelseimast kultuurisĂŒndmusest. Nii nagu Cashi ja Owensi erimaailmad on nĂ€itusel pĂ”imunud tervikinstallatsiooniks, ĂŒhilduvad sel Ă”htul ka muusika, performance ning kujutav-, moe- ja videokunst.

Reiviratta tÔmbavad kÀima komeedina taevasse lennanud Olmeulmad, kes spetsiaalselt selleks Ôhtuks loovad koostöös Vul Vulpese, Ratkilleri ja moelooja Laiviga performance-etenduse. NÔrganÀrviliste meeli kÔditab Blond Trickster.

End muusikale ja kunstile pĂŒhendanud Tommy Cash kĂ”netab 15. juunil meid jĂ€llegi lavalaudadelt. Ühes temaga naasevad Kumusse ka Owens ning tema abikaasa ja muusa MichĂšle Lamy. Koos Rihannaga maailmas tuuritanud Rocco Rampino ja Lamy paitavad sel Ă”htul kĂ”igi retseptoreid ĂŒllatava ĂŒlesastumisega!

LasnamĂ€e massiivne paekallas saab igast kandist tunda nii madalaid kui kĂ”rgeid sagedusi, sest Ă”htu lĂ”petab TEXTASY koos kohaliku toetusrĂŒhmaga Nikolajevi ja Kase nĂ€ol.

👉 Pileti reivile saab lunastada SIIT. Ole aga kĂ€rme, sest Kumu pole kummist!

👉 Rohkem infot ja sĂŒndmuse tĂ€pne ajakava SIIN!

VideojÀÀdvustus Olmeulmade eelmise suve performance-etendusest:

Lisa kommentaar

See lehekĂŒlg kasutab Akismet'i rĂ€mpsposti tĂ”kestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.