KAS TUNNED ÄRA? RETROHITT TÕMBAS SELGA DISKOKUUE JA KUTSUB PUUSI NÕKSUTAMA

Raina Luht

Iga ansambel seisab vaat et igal kontserdil silmitsi soovilugudega. “Kas te seda lugu mängite?”, “Teate, on üks lugu, mis on juba aastakümneid mu lemmik ja tahaks seda uuesti kuulata!”
Kuigi ansambel MaidEst esitab tuntud välismaiseid retrohitte uues kuues, sh uute eestikeelsete sõnadega, on mõned lood, mis püsivad repertuaaris, kuna neid küsitakse soovilugudena kõige rohkem. Üks neist fännilemmikutest on ansambli Secret Service’i hitt “Oh Susie”, mille laulis eestikeelsena kuulsaks ansambel Nemo.

Ansambli MaidEst esituses kõlab loo helikeel nagu ei kunagi varem – klassikalisi diskorütme ilmestab kohe loo alguses tempokas saksofon, mida mängib Sulev Sommer (Estonian Dream Bigband). Laulu esitajaks taas ansamblist Reha tuntuks saanud Raina Luht, tausta laulab ja kitarri mängib Ivar Kannelmäe, bassikitarril Margus Minn, trummidel Indrek Tetsmann (Anne Veski bänd) ja klahvidel Erki-Andres Nuut (Supernova). Sama koosseisuga ilmus hiljuti ka kaver Iiri poistebändi Westlife loost “Mandy”.

Ansambli produtsent Aular Soon kinnitas, et uus koosseis teeb tihedaid proove suvisteks esinemisteks ja salvestab uusi lugusid, millest järgmine ilmub veel enne jaanipäeva.

Kuula laulu “Saatus”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.