KUULA: METSAKUTSU JA INGA TEGID ÜHISE LOO “EI SAA TAEVAGA LÄBI”

Foto: Taaniel Malleus

Räppar Metsakutsu avaldas koostöös Eesti Laulu finalisti INGA-ga uue loo “Ei saa taevaga läbi”. Laulu sõnad Metsakutsult, viisi autor on Meelis Meri.

Metsakutsu kommenteerib Facebookis: “Selle loo kirjutasin jälle endale meeldetuletuseks. Võiks, peaks, oleks, tahaks ei vii mitte kuhugi. Aitab ettekäänetest, kui sul on mingi soov, siis võta see ette koos kogu vastutusega. Tahaks vanade klassivendadega rohkem suhelda, võiks koeraga iga päev pikema tiiru teha, oleks veits rohkem raha, läheks reisile. Ainult ise saan need asjad ette võtta ja ära teha. Toompeal piketeerimas ja teisi süüdistamas käia ei ole mõtet.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.