VAATA, KUIDAS VALMIS ÖDEDE MUUSIKAVIDEO “SUVEMEES”!

16. mail ilmus Ödede uus lugu “Suvemees”, mis sai inspiratsiooni soojadest meestest ja on loodud kõlama mõnusal muretul suvel. Täna avaldasid Öed video, mis piilub muusikavideo valmimise kaadritagustesse. 

Muusikavideo režissööriks on Sander Allikmäe, kelle sõnul muutus videoidee küll kordi, kuid lähtus läbivalt uudsusest: “Tahtsime edasi anda neid tõelisi suvemehi, aga Ödedele omasel viisil. Olla eestimaine ja väikese kiiksuga. Visuaalselt tahtsime teha midagi uut, mida pole Eesti muusikavideodes varem tehtud. Õnneks tulid ideega kaasa ettevõtted Fookus Pookus, Cinerama ja Saksavalgus. Kasutasime Eestis tuliuut kaamerasüsteemi, mis annab filmida ükskõik kui keerulisi liikuvaid kaadreid. Mujal maailmas kasutatakse sellist kraanasüsteemi palju, kuid Eesti on see väga uus,” kirjeldas video valmimist Allikmäe.

“”Suvemees” on lugu suvemehest. Meie esimene singel oli kunagi meeste vastu nii kuri (“Ära käpi mind”) ja see lugu on nendele, kes oskavad käituda ja on mõnusad soojad. Nagu suvi. Kas see suvemees ka sügisemeheks muutub – seda teab juba igaüks ise. Võib-olla pole praegu aeg sellele mõelda. Selle loo ajal on suvi, kõik on mõnus ja hea,” kirjeldas uut lugu Kristel Aaslaid.

Muusikavideo “Suvemees” filmimine:

Muusikavideo “Suvemees”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.