RASMUS RÄNDVEE AVALDAS SOOLOKARJÄÄRI ESIMESE EESTIKEELSE SINGLI

Foto: Herkki Merila

Rasmus Rändvee avaldas täna soolokarjääri esimese eestikeelse singli “Kas süda veel lööb?”, mis sündis koostöös Soome produtsentide Topi Latukka ja Matias Melleriga. Eestikeelsed sõnad kirjutas Maian Kärmas. Varasemalt vaid inglise keeles salvestanud Rändvee sõnul on eesti keel teda alati paelunud: “Salvestasin loo Helsinkis esiti inglise keeles, aga kui kuulasin juba peaaegu lõppversiooni, tekkis tunne, et just seda lugu sooviks esitada emakeeles”.

Rasmus Rändvee, kes on “Eesti otsib superstaari” viienda hooaja võitja ning alles paar aastat tagasi jõudis Eesti Laul 2017 konkursil looga “This Love” superfinaali, ei pelga proovida midagi uut: “Olen viimastel aastatel sooloartistina olnud pideval otsingul ja lubanud endale seda vabadust – kirjutanud erinevate inimestega, väga erinevas žanris muusikat. Kui lamp lõi põlema, et nüüd on vaja eestikeelset teksti, siis Maiani nimi oli mul kohe seal listis kõige ees. Õnneks ta ütles ka “jah”. Tema kirjutatud tekstid on sümpaatsed, ilusad ja puudutavad mind,” täpsustab Rasmus.

Rasmus on juba viimased paar aastat olnud plaadifirma Made in Baltics hoole all, kelle artistid on viimase 8 aasta jooksul võitnud 15 Eesti muusikaauhinda. “Usume Rasmusesse ning tema talenti. Tahame luua võimalused, et Rasmus jõuaks oma loominguga inimeste südamesse. Ta on oma kirgliku esinemisega mitmeid kordi tõestanud, et läheb inimestele korda ja kuulub Eesti tipptegijate sekka. Oleme uue looga väga rahul, see toob esile Rasmuse suurepärase tämbri ning loodame, et ka Rasmuse austajatele see meeldib,” kommenteerib Made In Balticsi asutaja ja juht Toomas Olljum.

👉 Rasmuse uut singlit saab kuulata ka TIDALis, Spotifys, Deezeris, Amazonis ja Napsteris siit!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.