ANDRES ROOTS ESITLEB TARTUS JA TALLINNAS KONTSERTPLAATI

Roots ja Arcari märtsis Memorial Halli laval (foto: Alistair Mulhearn)

Slaidkitarrist Andres Roots esitleb 23. mail Tartus ja 26. mail Tallinnas uut live-EP-d “Loch Lomond Blues” – kontserdid toimuvad Illegaardis ja Von Krahlis ning mõlemal astub üles ka Šoti alternatiivbluusi-legend Dave Arcari, kes kõnealuse plaadi märtsis Šotimaal ka salvestas.

“Loch Lomond Blues” sisaldab kuut akustilist soolopala, mida Roots esitab Dave Arcarilt laenatud National Resophonic Delphi Vintage Steel kitarril. Ülesvõte tehti Rootsi ja Arcari ühise Šotimaa-tuuri viimase, täiesti akustilise kontserdi käigus maalilise Loch Lomondi järve kaldal, külakeses nimega Milton of Buchanan. Sealsamas Buchanan Memorial Hallis salvestas Dave Arcari ka oma tunamulluse duubelalbumi “Live at Memorial Hall”.

Füüsilise plaadina ilmub “Loch Lomond Blues” suveniirile kohaselt vaid väga piiratud tiraažis: kokku valmis seda 45 eksemplari, millest igaüks on käsitsi nummerdatud ning autogrammiga varustatud. CD-plaate saab osta vaid kontserdil, digilevisse jõuab minialbum 31. mail.

Dave Arcari enda uus singel “Brexit Blues” ilmub digitaalselt 7. juunil. Vahetult enne seda jõuab ta Eestis ja Soomes anda kokku seitse kontserti: neljapäeval, 23. mail Tartu Illegaardis, reedel, 24. mail Võsu Ukuleles, laupäeval, 25. mail Tartu külje all toimuval autokokkutulekul F-Body Meet, pühapäeval, 26. mail Tallinna Von Krahlis, kolmapäeval, 29. mail Lahti pubis Pikku Hanhi, neljapäeval, 30. mail Loimaa Bar Edgaris ja laupäeval, 1. juunil Helsingi Bar Loose’is. Andres Rootsi soolokava saab 1. juunil kuulda veel ka Tallinnas Harjumäel Vanalinna päevade raames toimuval Plaadimäe üritusel.

“Loch Lomond Bluesi” esikaas

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.