ÖED ANDSID VÄLJA UUE VIDEOSINGLI “SUVEMEES”

Foto: Liina Notta

Täna ilmunud Ödede uus lugu “Suvemees” sai inspiratsiooni soojadest meestest ja on loodud kõlama mõnusal muretul suvel. Kaasautoriks Taavi Paomets, kelle maika loo kirjutamisel üsna keskset rolli mängis.

“”Suvemees” on lugu suvemehest. Meie esimene singel oli kunagi meeste vastu nii kuri (“Ära käpi mind”) ja see lugu on nendele, kes oskavad käituda ja on mõnusad soojad. Nagu suvi. Kas see suvemees ka sügisemeheks muutub – seda teab juba igaüks ise. Võib-olla pole praegu aeg sellele mõelda. Selle loo ajal on suvi, kõik on mõnus ja hea,” kirjeldas uut lugu Kristel Aaslaid.

“”Suvemees” sündis tegelikult juba eelmise suve lõpus, kui antud loo kaasautor Taavi Paomets tuli keset imeliselt kuuma ja päikselist päeva oma maikaga stuudiosse, ning Kristel ütles talle: “Sa näed välja nagu ehe suvemees”. Lugu räägib sellest, kuidas kaunid mehed (oma maikadega) ajavad pea sassi igal naisel, kuidas mehed tulevad (oma maikadega) läbi vee, et jõuda sinuni ning veeta koos üks imeline ning soe suvi. Nii see lugu jäigi uue suve ootele ja siin ta on!” lisas Tuuli Rand.

Koos singliga anti välja ka video, mille režissööriks Sander Allikmäe, kelle sõnul muutus videoidee küll kordi, kuid lähtus läbivalt uudsusest: “Tahtsime edasi anda neid tõelisi suvemehi, aga Ödedele omasel viisil. Olla eestimaine ja väikese kiiksuga. Visuaalselt tahtsime teha midagi uut, mida pole Eesti muusikavideodes varem tehtud. Õnneks tulid ideega kaasa ettevõtted Fookus Pookus, Cinerama ja Saksavalgus. Kasutasime Eestis tuliuut kaamerasüsteemi, mis annab filmida ükskõik kui keerulisi liikuvaid kaadreid. Mujal maailmas kasutatakse sellist kraanasüsteemi palju, kuid Eesti on see väga uus,” kirjeldas video valmimist Allikmäe.

Lugu Spotifys

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.