SAAGE TUTTAVAKS: VOKAALANSAMBEL MIRT!

Foto: Karel Kaljuste

Pikaajalised MuusikaPlaneedi lugejad teavad, et siin blogis ei kirjutata ainult kodumaa A-klassi staaridest, vaid tutvustatakse ka uusi ja huvitavaid tegijaid. Täna teeme veidi juttu viieliikmelisest vokaalansamblist Mirt, kes on valmis saanud oma esimese albumi “Üle maa, üle vee”.

Mirt tutvustab end järgmiselt: “Oleme 5-liikmeline a cappella grupp Mirt Pärnust, tegutseme aastast 2012. Laulame peamiselt folgiliku ja ka popiliku kõlaga originaalloomingut, mille autoriks on meie I sopran Piret Lilleste. Lisaks kuuluvad meie repertuaari ka mõned eesti rahvalaulud, millele on Mirdi jaoks seadeid teinud Laura Junson, Fred Rõigas, Marek Talts ja Laura Jekabsone (läti vokaalgrupist Latvian Voices). Mirdi ridades laulavad I sopran- Piret Lilleste, II sopran- Merit Hirvoja-Tamm, I alt- Mari Holm, II alt- Elerin Karpin ning bass- Reimo Kiisk.

Hiljuti läks meil ka väga hästi Moostes toimunud rahvalaulutöötluskonkursil Mooste Elohelü, kus osales peale meie veel 15 muusikalist kollektiivi Eestist ja mujalt, meid tunnustati ühega neljast rahalisest auhinnast.”

Muideks, Mirdi debüütplaadi “Üle maa, üle vee” esitluskontsert toimub 29. mail kell 19.00 Pärnus, Endla Teatri küünis. Nii et kui alljärgnevaid laule kuulate ja need teile meeldivad ning olete maikuu lõpus Pärnus, siis miks mitte kontserdile minna. Pileti hind on ainult 5€ (müügil kohapeal), pensionärid ja alaealised tasuta! 😉

Paar helinäidet:

Vokaalgrupi Mirt tegemistega saab end kursis hoida nende Facebooki lehe kaudu.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.