PRODUTSENT JOSHUA STEPHENZ AVALDAS KOOS MARIE VAIGLAGA SINGLI “LET YOU GO” PEAGI ILMUVALT DEBÜÜTALBUMILT

Eesti muusik Carl Tuulik tegutseb produtsendi, bassisti, saksofonisti ja laulukirjutajana, tehes seda artistinime Joshua Stephenz alt. Täna ilmunud elektroonilise souli vihjetega singel “Let You Go” on esmapilgul võib-olla pisut melanhoolne, aga süvenedes võib end leida päikese alt, positiivseid võnkeid nautimas. Lisaks loo produtseerimisele ja kirjutamisele on Joshua Stephenz ka laulja rollis. Sinna juurde on oma vokaali andnud Marie Vaigla (Frankie Animal).

“Minu jaoks on “Let You Go” souli kehastus. See lugu võtab kokku elemendid, kuidas soul minu jaoks kõlab. Koostöö Marie Vaiglaga oli boonus, mis lisas siia täpselt selle souli elemendi, mis puudu oli. Marie vokaal sobib loosse valatult,” kirjeldas Joshua Stephenz, lisades: “Minu kõige esimene bänd, mida umbes 14-aastasena tegin, oligi koos Jonase (Kaarnamets) ja Mariega Frankie Animalist. Nii et sellepärast on koostöö minu jaoks veelgi erilisem ning mul oli uskumatult hea meel taas Mariega midagi ühiselt luua.”

Varasemalt on Joshua Stephenz välja andnud eelmise aasta juunis ilmunud loo “All Night” koos Windy Beachi ehk Tuuli Rannaga.

Joshua Stephenzi uus singel “Let You Go” on tänasest kuulatav digiplatvormidel. Juba järgmisel nädalal, 21. mail ilmub Joshua Stephenzi debüütalbum.

“Let You Go” Spotifys: 

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.